VALOUS

Sonja

Aromaterapeutti Sonja

Olen hoitolan pitäjä Sonja. Kiinnostuin aromaterapiasta yli viisi vuotta sitten ja aloin käyttämään eteerisiä öljyjä monipuolisesti eri tarkoituksiin hyvinvoinnista siivoukseen. Huomasin nopeasti eteeristen öljyjen ihmeellisen vaikutuksen vaikka olinkin aluksi hyvin skeptinen niitä kohtaan. Koko perhe käyttää eteerisiä öljyjä ja niiden myötä olemme merkittävästi vähentäneet kemikaalikuormaa koko talossamme.

Olen tehnyt töitä IT-alalla yli 15-vuotta ja suoritin hiljattain Teknologiaosaamisen johtamisen tutkinnon. Nyt haluan tarjota peruspäivätyön rinnalla aromaterapiapohjaisia hyvinvointipalveluita ihmisille ja hevosille.

Valmistuin aromaterapeutiksi Superfiilis koulusta 2023, aromaneuvojaksi valmistuin syksyllä 2022. Lue tarkemmin matkastani aromaterapeutiksi artikkelista: Kuinka minusta tuli aromaterapeutti? Ammatillisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut muita lyhyitä kursseja eteeristen öljyjen käytöstä (esim. eteeristen öljyjen käyttöä eläimillä, öljyjen kemiaa ja tuoksujen vaikutusta tunteisiin ja aivoihin) sekä Reiki 1 & 2 -kurssit energiahoidoista. Eteerisistä öljyistä ja energiasta voi oppia joka päivä uutta, joten opintoni jatkuvat näiden parissa myös vuonna 2024.

Minulla on yli 25-vuoden kokemus hevosista ja haluan auttaa myös niitä voimaan paremmin. Eteeriset öljyt sopivatkin myös hevosille erinomaisesti. Olen käynyt Hevostaitoakatemian Hevostaito-osaajakoulutuksen 1 & 2 –kurssit (hevosen maastakäsittely, kouluttaminen ja oppiminen).

Ota yhteyttä mikäli haluat kuulla lisää tarjoamistani palveluista tai tule kokeilemaan aromahoitojani!

sonja-nimi
sonja-graphic
Suosittelen Sonjaa! Aromahoito yhdistettynä kuppeihin teki iholle hyvää ja vähensi turvotuksia. Hyötyä ja rentoutumista!
- Nainen, 40v
Aromahoito rentoutti ja sen jälkeen tehty energiahoito vei todellakin toiseen maailmaan. Loistava yhdistelmä!
- Nainen, 62v

Arvoni

Seuraavat arvot ohjaavat aromahoitoja ja tekemiäni tuotevalintoja.

Luonnollisuus

Puhtaat luonnon tuotteet auttavat parhaiten kehoamme tasapainoon

Laatu

Keho ja mieli hyötyvät parhaista raaka-aineista
eniten

Tasavertaisuus

Tasapainoisina yksilöinä voimme kohdata toisemme tasavertaisesti

Tavoitteet

Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi

Koti

Yksinkertaista tekemistä ja olemista omassa ympäristössä

Scroll to Top