VALOUS

Maan helmi -aromaterapiakorut
Maan helmi -aromaterapiakorut
Paivikan Maan helmi -korusarja on kaunis ja käytännöllinen. Voit tutustua koruihin Valous-puodissa!

Paivikka on tuonut markkinoille upean Maan helmi -korusarjan. Korut ovat käsintehtyjä, aitoa hopeaa ja niissä on kaunis kivi sekä laavakivi, johon voi lisätä tipan eteeristä öljyä. Jokainen koru on yksilöllinen.

Olen ollut mukana korutaiteilija Päivi Niemisen kanssa ideoimassa näitä koruja ja nyt on hienoa nähdä, millainen kaunis ja käytännöllinen lopputulos tästä syntyikään!

Diffuuserikorut ovat turvallinen tapa käyttää eteerisiä öljyjä tuoksuina, niitä ei tarvitse laittaa iholle mutta tuoksu on kuitenkin sinua lähellä. Koruja voi käyttää myös sellaisenaan, tuoksujen käyttö on lisämahdollisuus. Kivet ovat myös itsessään hoitavia. Yhdistämällä aroma- ja kiviterapian saat lempeää kokonaisvaltaista hoitoa koko keholle.

Käytän itse varsinkin korvakoruja usein tehdessäni aromahoitoja mutta myös muussa arjessa. Kaulakoru ja korvakorut yhdessä sopivat hyvin myös juhliin. Oma suosikkini on rodoniitti mutta myös amatsoniitti ja laavakivi vaihtoehdot ovat kauniita!

Voit lukea Paivikan blogista aromaterapiasta ja koruista
Korut ovat tilattavissa Paivikan verkkokaupasta. Kannattaa kurkata myös Paivikan reikipalvelut!

Korut ovat esillä puodissani ja voit hankkia ne myös minun kautta. Maan helmi -korut sopivat hyvin lahjaksi ja lahjapaketin voi täydentää esimerkiksi appelsiinin, laventelin tai sitruunan eteerisellä öljyllä.

Kuvassa Paivikan Maan helmi korvakorut ja kaulakoru rodoniittikivellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top