VALOUS

Aromahoitola Valous kuulumisia
Aromahoitola Valous kuulumisia

Loppukesässä mennään jo ja syksy häämöttää nurkantakana. Alkusyksy tarkoittaa monelle paluuta arkeen ja kiireeseen. Pieni pala kesää ja sen tuomaa rentoutta on kuitenkin aina hyvä pitää mukana arjen kiireissäkin! Kehon maadoittuminen on yksi tärkeä juttu kiireiden keskellä. Silloin ei stressi saa liiallista otetta ja arki rullaa sujuvammin. Aromaterapia tuo loistavan keinon tasapainottaa omaa oloa kokonaisvaltaisesti.

Aromahoitola Valous tarjoaa opiskelijahintaisia eli superedullisia 35 euron aromahoitoja vielä syyskuun loppuun (30.9.). Tämän jälkeen hintoja tarkistetaan ja uusi hinnasto tulee voimaan. Infoan uusista hinnoista syyskuun aikana! Kaikki ennen 30.9. hankitut lahjakortit ovat voimassa koko loppu vuoden. Nyt onkin siis erinomainen hetki valmistautua syksyn ja alkutalven lahjahankintoihin!

Hinnasto 30.9.2023 saakka:
- Aromahoidot 35 e
- Aromahoito sarjahoitona 3 krt 100 e
- Aromahoito sarjahoitona 5 krt 170 e sis. tarjoustuotteen

Puodissa on tällä hetkellä menossa superale, ja useita eteerisiä öljyjä myynnissä isoin alennuksin. Myös yksi käytetty diffuuseri on myynnissä hyvin edulliseen hintaan.

Tervetuloa aromahoitoihin tai asioimaan puotiin! 🙂

P.s. Olen mukana Helsingissä luontaishoitomessuilla (https://www.luontaishoitomessut.com/). Teen rentoutushoitoja ryhmässä ja SaunaSpa-hoitoja. Tule moikkaamaan, jos olet tulossa messuille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top