VALOUS

Aromaterapian perusteet -kurssi
Aromaterapian perusteet -kurssi

Aromaterapia on kehon ja mielen tasapainottamista eteeristen öljyjen, kasviöljyjen ja kasvivesien avulla. Luonnon omat tuoksut ovat puhtaita ja energisoivia.

Käytännön läheisellä aromaterapian perusteet -kurssilla käymme lävitse eteeristen öljyjen turvallista käyttöä. Opit kuinka voit hyödyntää eteerisiä öljyjä monipuolisesti arjessasi erilaisiin kehon ja mielen haasteisiin. Tutustumme muutamien eteeristen öljyjen kautta erilaisiin käyttötapoihin ja -tarkoituksiin. Saat yksilöllisiä vinkkejä missä tilanteissa ja kuinka aromaterapiaa voi hyödyntää.
Tutustumme myös kasviöljyihin ja kasvivesiin. Kokeilemme erilaisia tapoja käyttää aromaterapiaa, esim. tuoksuttelu, jalkakylpy ja kasvosauna.

Saat kurssilta mukaasi aromaterapian abc:n eli minioppaan turvalliseen eteeristen öljyjen käyttöön. Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa tietämystä tai voit olla käyttänyt eteerisiä öljyjä jo pidempään.

Hinta 75 €
Sis. kurssimateriaalin ja teetarjoilun, mukaan tehtävän roll-on tuoksun sekä alennuksen aromahoitoon
20.8. mennessä ilmoittautuneille early bird tarjous 65 €
JSR:n ja Turvallinen aromaterapia ry jäsenille -10 € alennus

Maksu paikan päällä (käteinen, MobilePay, pankkikortti) tai etukäteen maksettava lasku. Jos haluat maksaa laskulla, ole yhteydessä ennen kurssia.


Kouluttajana toimii aromaterapeutti Sonja Laitinen.


Varaa paikkasi: Ajanvarauskalenterin kautta (kohdasta aromaterapiakoulutus)

Scroll to Top