VALOUS

DIY-hetket hoitohuoneella marraskuussa
DIY-hetket hoitohuoneella marraskuussa

Marraskuu starttaa käyntiin hoitohuoneella järjestettävällä DIY-hetkellä. Ensimmäinen ilta keskittyy kodinhoitotuotteiden valmistamiseen, toinen kauneudenhoitotuotteisiin ja kolmas tuoksuihin. Kaikkien DIY-hetkien kotiin viemisiksi saat tuotteita, jotka ovat ekologisia, luonnonmukaisia ja ne sisältävät ainesosia, jotka kaikki tiedät - olethan itse valmistanut tuotteet ainesosista, joista suurin osa löytyy keittiöstäsikin. Tuotteiden valmistaminen on hauskaa ja helppoa! Ilmoittaudu hetkiin ajanvarauskalenterin kautta (kohdasta koulutukset).

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan mutta päivä ei sovi sinulle, laita viestiä niin mietitään toista ajankohtaa lisäksi! DIY-hetket voidaan järjestää myös omalle porukalle (min. 3 osallistujaa) hoitohuoneella tai haluamassasi paikassa. Tämä aktiviteetti sopii moniin hetkiin, marraskuun iltoja piristämään tai aktiviteetiksi työporukan kesken.

Marraskuussa voit toki tulla myös aromahoitoihin. Pimeneviin päiviin tuo energiaa pieni hemmotteluhetki. Voit samalla tehdä puodissa ostoksia ja varmistaa hyvinvointia myös koko perheelle. Puotiin on tullut monenlaisia lahjapussukoita tulevaa juhlakautta ajatellen. Muistathan, että myös isät pitävät rentouttavista ja kokonaisvaltaisesti hoitavista hoidoista! Lahjakortit voit hankki hyvissä ajoin ennen juhlapäivää -10% alennuksella! Lahjakortit ovat voimassa huhtikuun loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top