VALOUS

Ajanvarauskalenteri käytössä!
Ajanvarauskalenteri käytössä!

Aromahoitola Valous -palveluihin on nyt mahdollista varata aika nettiajanvarauskalenterin kautta! Näet vapaat ajat tuleville noin 2 kuukaudelle kalenterista ja voit tehdä varauksen suoraan sen kautta. Varauskalenteri on Setmore-palvelun kautta, joten alkaessasi varaamaan aikaa, sinut ohjataan uuteen näkymään. Maksu hoidetaan hoidon yhteydessä hoitohuoneella käteisellä tai MobilePaylla. Tarvittaessa vaihtoehtona on myös lasku sähköpostiin. Etäkonsultoinnissa maksu hoidetaan MobilePaylla tai sähköpostilaskulla. Ajanvaraukseen sinun tarvitsee antaa vain nimesi, sähköpostiosoitteesi (vahvistusviestiä tai videopalaverilinkkiä varten) ja puhelinnumerosi (mahdollisia viime hetken aikataulumuutoksia varten).

Aromahoidot

Aromahoitoihin on nyt varattavana on sekä 60 minuutin että 90 minuutin ajat. Suosittelen varaamaan 90 minuutin ajan aina, kun käyt aromahoidossani ensimmäistä kertaa tai tilanteesi on oleellisesti muuttunut edellisestä kerrasta. Näin meillä on paremmin yhdessä aikaa tutustua tilanteeseesi ja siihen parhaiten sopiviin eteerisiin öljyihin.

Mikäli haluaisit tulla aromahoitoon aamulla tai päivällä, voit ehdottaa sinulle parhaiten sopivinta aikaa teksti- tai WhatsApp-viestillä!

Etäkonsultoinnit

Avasin samalla mahdollisuuden uuteen palveluun: etäkonsultointiin! Voit varata ajan 15 minuutin tai 30 minuutin etätapaamiseen. Etätapaaminen hoituu kätevästi Teleport -videokokousta käyttäen. Voit hyödyntää aromakonsultointia esimerkiksi silloin, kun haluat tietää millaisia eteerisiä öljyjä voit turvallisesti käyttää sinun kehosi tasapainottamiseksi. Tapaamisen päätteeksi saatan ehdottaa sinulle sopivaa öljyseosta, jonka voit noutaa Aromahoitolasta tai lähetän sen sinulle erikseen sovittavaan hintaan, mikäli sinulla ei ole kotona öljyjä, joista voisit seoksen itsellesi valmistaa.

Ajanvarausehdot

Ymmärrän hyvin, jos viime hetkellä tulee sairastumisia etkä tällöin pääse tulemaan (hoitoihin ei kannatakaan tulla kipeänä, varsinkaan kuumeisena). Toivon sinun kuitenkin peruvan ajan mahdollisimman pian esteen sattuessa. Voit aina siirtää hoidon veloituksetta toiselle henkilölle! Ilmoitathan muutoksesta minulle ennen hoitoa.

Mikäli itse joudun perumaan ajan pakottavasta syystä, voimme sopia joustavasti uudesta ajasta.

Siirry ajanvaraukseen ja tule kokeilemaan aromapalveluita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top